Βιογραφικό Σημείωμα

Βιογραφικό Σημείωμα

    Η Μαρία Κουρλή σπούδασε ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στην Γνωστική – Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία παιδιών και ενηλίκων. Ως φοιτήτρια ασχολήθηκε με παιδιά με αναπηρίες μέσω της πρακτικής της στη Σχολή Κωφών της Θεσσαλονίκης, της εθελοντικής της εργασίας στην Εταιρία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος και σε κατασκηνώσεις του Κέντρου Ειδικής Αγωγής.

    Ως πτυχιούχος εργάστηκε στο Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.μεΑ. Κεφαλληνίας παρέχοντας ψυχολογική στήριξη σε άτομα με αναπηρίες, εκπαιδεύοντας παιδιά με νοητική υστέρηση σε κοινωνικές δεξιότητες και δεξιότητες αυτόνομης διαβίωσης και βοηθώντας παιδιά με δυσλεξία και με σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας να προσαρμοστούν στο σχολικό πλαίσιο. Παράλληλα συμμετείχε σε σεμινάρια και συνέδρια με θέματα ειδικής αγωγής, αναπηρίας και ψυχοθεραπείας.

    Σήμερα ασκεί το επάγγελμα της ψυχοθεραπεύτριας ως ιδιώτης παρέχοντας τις υπηρεσίες της σε ενηλίκους και παιδιά και αντιμετωπίζοντας μία πληθώρα προβλημάτων όπως φοβίες, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, πένθος, προβλήματα γάμου και σχέσεων, μαθησιακές δυσκολίες και σχολική άρνηση. Επίσης αρθρογραφεί στο περιοδικό Αυλαία.

  • Πρόσφατη Αρθρογραφία

    • 14Dec
    • ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥΤο σώμα μου έχει μια ολόκληρη ιστορία να διηγηθεί, την ιστορία της πορείας του στο χρόνο. Πάνω του έχουν αποτυπωθεί οι σημαντικότερες εμπειρίες της ζω...

Παρεχόμενες Υπηρεσίες Άμεση Επικοινωνία